reede, 28. august 2009

Tinny suvi 2009

Tahame meiegi ajaga kaasas käia ja siin siis lugemiseks Tinny titeootuse ja hiljem kutsikate kasvamise blogi.
Seekord sai valitud Tinnyle nn "meheks" sini-marmor poiss Gibson (Mandolyn's Acoustic Guitar ) : poiss kelle sünnimaaks on USA ja kes elab Saksamaal Kieli lähistel kennelis Sunnycreek.
Siinkohal tahaks tänada Caritat kennelist Wolfhouse-Caratia, kes meid selle poisini juhatas ja loomulikult Gibsoni omaniku Myrjamit kes leidis et meie Tinny on igati tema poisi vääriline :-)

Oma teekonda Gibsoni juurde alustasime 13 juulil, istudes Tallinn -Stockholm laevale ja Stockist sai juba vuratud autoga läbi Taani Kieli poole. Gibsoni juurde jõudsime 16 juuli lõunaks ja nii kui Tinny poisiga natuke tutvunud oli ja leidnud ,et äge kutt on toimus ka esimene paaritus. Egas Gibson saanudki vastu panna nii veetlevalt lõhnavale tüdrukule, eriti veel kui tüdruk oma suvistes bikiinides aeda sisenes :-) :-) 17 juuli veetsime turistidena Kieli ja selle lähiümbrusega tutvudes. Ja 18 juuli lõunaks olime taas oodatud Tinnyga Gibsoni juurde , kus poiss kenasti meid juba ootas ja kohe asja korda ajas. Teekonda kodupoole sai võetud juba rahulikumalt, polnud ju enam vajadust kusagile õigeks ajaks jõuda ja seda enam et meil puhkus selle reisiga hakkas. Puhkuse veetis Tinny Võrumaal oma kõhtu kasvatades ja loomulikult pidi ta vahepeal ka "noori" Bubbat ja Billiet korrale kutsuma- vastavalt oma tujudele. Nii nagu ikka titeootusega kaasas käivad need tujumuutused :-)
Tinny ja Bubba maal

Nüüdseks on Tinnyl möödunud Gibsoni külastusest 44 päeva ja tütarlaps "paisub" igapäevaga üha rohkem. Selline ilus, ümar ja karvane! Hüüdnimesid saab ta ka kohe ohtralt: paksuke, pehmeke, põssake ...... ja kõige üllatavam hüüdnimi tuli Raigo poolt, kes polnud Tinny pea 3 nädalat näinud -"jestas milline lastevorst sa oled"



Tinny, Billie, Bubba metsas
Tinny 44 päev