kolmapäev, 3. veebruar 2010

T & G koolis-1 tund

Täna alustasid T&G kooliteeded  kutsikakoolis. Rääkisime tänases tunnis kuidas koera premeerida ja mille eest premeerida. Kuidas jalutada rihmas ja kuidas tänaval mööduda teistest koertest. Istumise ja lamamise asendid on T&G -del juba selged , ja jääb ainult kehakeel vahetada käsusõna vastu ja jälgida mis hetkel premeerida . Seletasime lahti ka selle kuidas õpetada koera paigal püsima ja kuidas vabastada ja kuidas käsusõnasid anda. Ja loomulikult vajadusest sellises vahvas seltskonnas ka suuta  mänguasjaga mängida omanikuga.
Nüüd siis on neil harjutused teada mida  nädala aega  harjutada ja vaatame kuidas järgmisel nädalal asjad välja tulevad.
Kui tund läbi ,said T&G-d ka oma õed vennad üle nuusutada ja meeldetuletada kuidas mängida üksteisega.
Kohal olid: Willy, Manni, Skipper, Billa ja Bimberi
Aitähh omanikele!
Piltidel: Manni, Billa, Bimberi ja Skipper. Kes on kes piltidel saab igaüks ise arvata, ütlen vaid et igal pildil on neid neli.

esmaspäev, 1. veebruar 2010

Rockyśt uued pildid

Pärnu poiss Rocky (Peak River Yarrangobilly) kasvab hoogsalt ja on väga asjalik.



pühapäev, 31. jaanuar 2010

Vabadus e. suureks saamine....

...nädalavahetus oli meil teguderohke. Kuna Bimberi ennast suures aedikus üksi tundis, siis sai vastu võetud otsus ja aedik lahti lammutatud. Mis tähendas ju Bimberi jaoks 24 h VABADUST!!!!! Ja mulle jälle, et jess sain oma magamistoa jälle enda valdusesse ;-) .

Suures vabaduse tuhinas ei osanud meie väike lilleke Bimberi , alguses üldse puhkehetki võtta. Kui Ryder väsis mängimast, siis pookis Bimberi Bubbat, kui Bubba väsis, siis pookis Bimberi edasi Billiet, kui Billie väsis siis alustas Bimberi ringiga otsast peale.... ainult emme Tinny sai mõnuga diivanil lösutada, Bimberi emmet pahandada ei taha. Nüüd juba tasapsisi hakkab talle ka kohale jõudma , et puhkamisesk ei pea oma aedikusse minema vaid võib ka keset köögi põrandat selili visata. Aga alguses ta ikka vaatas kuidas teised seda teevad:

Hmm....igav on, miks nad magavad
           .......aga lõpuks jäi ka traageldis magama...ja oi milline inglike ta on magades. Nüüd naudin ma neid hetki kui meie pesamuna silmad kinni paneb :-)