laupäev, 17. oktoober 2009

Pildistamine

Kui väga ma ka ei püüaks neid pildile seada, siis tulemuseks on ikka et keegi kimab minema ja kellegist jääb saba või pea ainult .... Siin üks videolõik mõnglite mängust , kus neil esmakordselt "puuviljad" tutvumiseks


reede, 16. oktoober 2009

1 kuused

... aeg läheb nii kiiresti :-( , juba on nad 1 kuused. Ja tegutsemistahet jagub küllaga. Selgeks on saanud uued häälikud: URR, AIII, NIU, WAUH, KAUF :-) . Mängudest on selgeks saanud: palli veeretamine, karvase mänguasja nasserdamine, lillede(mängu) närimine, ronimine meie mini tõusul, üksteise sabast kiskumine ja üksteise nn mahapanek. Hetkel paistavad oma tegudega silma Bimberi, Killimicat, Buddong ja Yarrangobilli-nemad on alati seal kus midagi toimub. Ja on ka rahulikud Brindabella ja Willigobun, kes lihtsalt vaatlevad ja mõtlevad kas sellel sebimisel mingi nn "point" ka on. Aga nii esmamuljelt on see pesakond hästi hakkajad kõik, mis teeb minu meele muidugi rõõmsaks. Ikkagi päris tõu iseloomule vastavad tegelased meil. Ja tasapisi on juba näha ka need keda kindlasti näituseringis tulevikus kohata tahaks.
Meil on ka oma ronija ja isemõtleja jälle olemas. Kui eelmises pesakonnas oli selleks Ruby, kes arvas, et tema küll ei pea seal pesakastis teistega koos olema ja ronis sealt igal võimalusel suurte sekka . Siis selles pesakonnas on selleks kahtlemata Yarrangobilli, kes igal võimalusel põgeneb pesakastist ja kimab kööki ja elutuppa asjatama.
Nüüdseks on tehtud ka esimene tutvus juba tolmuimeja häälega, haamri löökidega, raadio ja televiisori häältega ja igasugu muud kolinad mis igapäeva elus ette tulevad. Hetkeks iga uue heli kuuldes jäävad vaatama ja siis tegelevad oma asjadega edasi.
Nüüd jääb veel oodata päiksepaistelist ilma, et esimene õueskäik ka tehtud saaks.
Ja siin siis ka üks pilt puhkamisest, sest kui uni tuleb siis tuleb ju kohe kiiresti magama jääda..... ja söögikauss sobib ju voodiks küll :)

kolmapäev, 14. oktoober 2009

4 nädalased T&G -de seisukad

Poisid / Boys 4 week

Tüdrukud / Girls 4 week
Istumise pildid leiad FOTKI albumist

teisipäev, 13. oktoober 2009

27 päev

Lõpuks sain kõik väänikud kaamera ette sätitud, kes ilusti kes naljakalt :-)

esmaspäev, 12. oktoober 2009

26 päev

Buddong boy

...ja me sööme ise, mängime, kõnnime, oskame "R" tähte ja "auh" teha. Ja ka esimene ussikuur on tehtud, mis küll väga meeltmööda neile ei olnud, aga koos hakklihaga sai asi tehtud :-) Ja nüüd võib juba pea 80 % kindlusega öelda, et meil on üks tõeline issi poja, ehk ühe sinise silmaga poiss (minu unistus) ja selleks on meie Billabong. Mõned klipid sai jälle laetud netti: tegutsemas ja Bubba kiusamine
Ja siinkohal eputaks natukene ka titade poolõe Emma ( Peak River Black Emerald) saavutusega maailma võitja näituselt. Hindeks - suurepärane! Ja ei saa mainimata jätta , et ainult 12 koera olid selle hinde väärilised ja meie kasvandik Emma nende hulgas :-)
Sinisilm Billabong

Bimberi girl


Coppabella girl
Bimberi uurib mis emmel kõrvas on..Killiamicat boyKillimicat boy


..ha haa haaa