kolmapäev, 23. detsember 2009

Fantastiline Buddong!!!!!!!!!!!

...ma arvan et need pildid ei vaja komentaare..............see hoiak, see pea, need silmad= FANTASTILINE

esmaspäev, 21. detsember 2009

Peak River Billabong-Wuffe

Peak River Billabong alias Wuffe kolis pärast 21 päevast garantiinis olemist oma koju. Nimelt pidi poiss ootama vajaliku aja maurutaudi vaktsiinist , enne kui sai Soome reisida. Ja laupäeval me siis pakksime Wuffe koos onu Bubbaga austosse ja reis võis alata. Wuffe oma uude koju ja Bubba osalema testil " kas temast saaks IPO koer :-) . Wuffe oli küll väga üllatunud, et viimase öö üksi tittede aedikus pidi veetma- Pidevalt silmis küsimärgid "aga kus minu õed vennad on?" Õed - vennad sai aga reedel viidud hoiule Bubba händeleri Briti juurde ( pean kohe parandama , et tegelikult on Brit pea kogu Peak Riveri kamba händler. Aga minujaoks ta eelkõige meie Bubba poisi händler).

Laevasõidu veetsid poisid autos ja kui sadamasse maabusime, siis tegi Wuffe oma esimesed käpajäljed oma uuele kodumaale, ka sai uus kodumaa kohe ära märgistatud :-). Ja läksimegi kohtuma Wuffe uue omaniku Sariga. Wuffe oli inimest nähes nagu ikka üliõnnelik ja nägu säras poisil -näete see on minu inimene!
Veel viimased musid ja kallid meie väiksele täpilisele imele ja astus poiss uhkelt oma uude ellu. Esimese öö pidas poiss ennast korralikult üleval ja näitas oma uuele perele kui tubli ta on.
Siin siis üks pilt meie täpilisest imest uues kodus: