laupäev, 24. oktoober 2009

Esimene õueskäik

All Pictures / PILDID
Ja saigi tehtud esimene jalutuskäik :-) , päikest me küll välja ei võlunud aga see ei paistnud mõngleid häirivat ka. Kõik kimasid kohe maailma avastama...rohtu nuusutama, põõsaid uurima. Ja kui kõik üle vaadtatud võis mäng alata .....


reede, 23. oktoober 2009

5 nädalased ja oi kuidas sügeleb :-)

Ma tahaks jälle viriseda, et miks see aeg nii kiiresti läheb...me oleme juba 5 nädalased!!
Eile käis meil palju külalisi ja täna oli jälle nn trenni päev, kõigepealt tolmuimeja häälega harjumine-NB! seekord jooksid kõik aediku äärde vaatama mis põnev asi see on :-) ja siis veel said meie mõnglid endale igaüks kaela isikliku kaelarihma. Mis vallandas sellise sügamis tuhina, et naera ribadeks. Kui esma reaktsioon möödas siis ikka mindi vaatama kas teisel ka selline imeasi kaelas ja kui see üles leiti, siis loomulikult kohe abivalmilt seda ära kiskuma.....abivalmidus- AUSSI NOHH :-) .
Tahaks veel tänada Kadi , kes oma Glen beebiga meil külas käis ja Katrinit ( Jaspise omanik) kes veetis kutsadega mõnusa tunnikese.....sotsialiseerimine on alanud. Ja loomulikult suured tänud mu õele, kes need ilusad kaelrihmad meile murteses..küll juba 8 kuud tagasi ja täpselt 10 :-)
Nüüd aga jääme ootama päikselit ilma et ka esimene jalutuskäik ära teha.