laupäev, 21. november 2009

Peak River Pinbeyan-Manni

Meie pesamuna-kõige väiksem, kõige pisem, kõige tillukesem silmarõõm. Pakkis temagi eile oma kohvri ja sammus reipalt oma uude ellu ja perre :-) . Tema puhul ei oskagi öelda kas tema valis omanikud või omanikud tema, aga kohe esimesest kohtumisest oli näha , et nemad kuuluvad kokku. Kui ta omanikud teistkorda käisid tüdrukuid ülevaatamas, ja otsus Pinbeyani kasuks sai, siis oli tüdruk kohe valmis oma uute omanikega kaasa minema. Istus viisakalt esikus ja oli valmis minema... Viisin ta siis tagasi õdede vendade juurde aedikusse ja hetk hiljem jalutas tema juba saba seljas köögis ja sealt esiku poole :-) .Tema oli otsustanud!!!! Kuna ma tema otsuse õigsuses ei kahelnud, siis saigi meie pesamuna jääda nn suurte sekka mõneks päevaks (võõrutus kambast). Ta oli ikka jube uhke , et ei pidanud enam tittede aedikus olema, käis ja noris läbi aia teisi ja pani suured poisid (Ryder, Bubba) enda tahtmist tegema. Milles mina nägin kohe Tinnyt :-) , meie pesamuna on pärinud oma emme suurepärase iseloomu ja endale pähe istuda ta teistel ei luba. Päev varem sai tüdruk puhtaks pestud ja ära föönitatud, siis lasime teha ka kahele tüdrukule (Pinbeyan ja Coppabella ) ametlikud silma (peegel) uuringud. Mõlema silmad terved :-) /see siis kasvataja rõõmuks. .. ja nii me pesamuna astus oma peremehe süles uksest välja oma uut kodu üle vaatama.

neljapäev, 19. november 2009

Peak River Billabaloola ,- Killimicat : Billa ja Killi

Pesakast vaikselt tühjeneb.....ja olen korraga nii rõõmus kui kurb. Hea meel on mõelda, et mõlemad said endale head kodud ja omanikud, aga kuidagi nii raske on mõelda et aedikust ei vaata vastu enam rõõmurull Billabaloola lõbusat nägu ja Killimicati asjaliku ja kavalat silmapaari.....
Loodan aga peatselt kuulda nende omanikelt, kuidas nad oma uue koduga on kohanenud ja millised nimed neile on pandud. Siin mõned pildid enne uude koju minekut.

pühapäev, 15. november 2009

Autosõit ja põld !

Täna käsid TG-d taas harjutamas autoga sõitmist ja sai tutvust tehtud ka metsaäärse põlluga. Autost väljapääsedes, tormasid mõnglid kohe kiiresti mööda põldu ja sõid viimaseid lumelappe :-). Kõik see uus tundus neile taas täiesti loomulik, ei mingit uudistamist vaid kohe hoogsalt jooksma ja mängima.
Pärast õueskäiku :-)
Willigobun Coppabella