reede, 6. november 2009

Lumi!!!!!!!!!

Uued pildid issi Gibsonist, Sunnycreek kenneli saksa keelsel lehel ("Rüden" all). Kui võrratu ta on !!!!! Ja meie Billabong on täitsa oma issi väike koopia :-)
Billabong
Pinbeyan ja Killimicat
Willigobun Pinbeyan-"kas mian ka näitusele lähen..." Killimicat Brindabella Röövlid Buddonga ja Brindabella Bimberi

Billabaloola ja Coppabella

Kutsikatesti tulemused

Number 3-ed:
Pinbeyan 3-2-4-3-5-3-4-4-1
Killimicat 1-1-3-2-3-5-4-3-3
Billabaloola 2-3-1-6-4-3-5-4-3
Brindabella 2-2-3-3-3-3-4-3-3
Yarrangobilly 2-2-3-6-3-5-5-4-3
Coppabella 1-3-1-6-3-2-4-5-3
Buddong 1-3-2-2-5-3-3-3-1

enamus 3 – See kutsikas on väljaspoole elav ja sõbralik, sobib hästi reeglipärase koolituse ja liikumise jaoks. Tal on paindlik iseloom ja ta kohaneb kergesti erinevate keskkondadega, juhul, kui teda on õigesti käsitletud. Selles kutsikas võib olla liiga palju “koera” väikeste lastega perele või liikumispiirangutega vanemale paarile.

NB! mina vaidlen siinkohal kindlasti vastu sellele, et ei sobi lastega perre-aussie sobib suurepäraselt lastega perre, hoolimata testi tulemusest!

Number 2-ed:
Bimber 2-2-3-2-3-2-4-4-5
Willigobun 5-1-2-3-4-2-2-4-1

enamus 2 – See kutsikas on domineeriv ja enesekindel. Teda on võimalik provotseerida hammustama, aga ta aktsepteerib siiski inimese juhipositsiooni juhul, kui juhtimine on kindel, jätkuv ja teadlik. See kutsikas ei ole sobiv inimesele, kes ei ole sihikindel. Õigetes kätes võib sellest koerast tulla suurepärane töö- või näitusekoer ja ta leiab oma koha täiskasvanute inimeste majapidamises, juhul, kui nad teavad, mida teevad.

Number 6:
Billabong 1-6-2-6-4-2-4-6-1
(testimisel oli viimane Billabong, kes magas sügavat und sel hetkel kui järjekord temani jõudis... ja ise näen ma teda pigem nr 3-na , kui 6-na. kahjuks puudus testis punkt, kui kutsikas testist keeldub ja tahab magada :-) :-) )

enamus 6 – Kutsikas, kes saab mitmeid “6”, on iseseisev ja ei ole huvitatud inimestest. Kutsikas kasvab täiskasvanudkoeraks, kes ei näita välja kiindumust ja kellel on madal vajadus inimkontakti järgi. Üldiselt ei näe sellist käitumist tihti korralikult sotsialiseeritud kutsikate puhul, aga on siiski olemas tõuge, kes on aretatud teatud ülesannete jaoks (n basenjid, mõned jahikoerad ja mõned põhjamaa tõud), kellelt nõutakse sellist käitumist. Et toimida nii nagu nendelt eeldatakse, vajavad need koerad üksikuid ülesandeid, mis ei vaidlusta omaniku määrusi.

Yarrangobilly
Willigobun
Pinbeyan
Killimicat Coppabella Buddong
Brindabella Bimberi
Billabomg

Billabaloola

neljapäev, 5. november 2009

Nu seda nägin ma küll esimest korda......

...ja tõepoolest, ma seisin ikka suu lahti ja lihtsalt vaatasin ja ei suutnud mõista kas see on võimalik! Minu silmarõõm Buddong pissis ja tõstis jalga!!!! Ta on ju alles titabeebi- 7 nädalane ja juba tõstis jalga ja kastis meie ajalehevirna märjaks.
Aga samas -ma ju räägin koguaeg , et ta on nii eriline -see väike "putukas"!!!!
Mitte, et ma tema õdesid ja vendi eriliseks ei pea- see on minujaoks ikka tõeline ausside pesakond ( 100% BREED STANDARD NATURE) , ma täiega naudin nende arengut. Ja olen täiesti kindel, et neist saavad head kaaslased oma uutele peremeestele/naistele, nii igapäevaelus kui ka koeraspordis. Ise salamisi loodan, et nad oma emmesse ja suudavad teha sama oma omanikega mida tegi Tinny minuga - muuta elu 100% positiivsemaks.
Buddong- jalgatõstev poiss

kolmapäev, 4. november 2009

7 nädalased- ja EU koerad

Nüüd me oleme siis uhked :-) , meil on tõutunnistused, EU passid ja meil kõigil on oma uhke kiip. Ja loomulikult saime me ka oma esimese vaktsiini.


Meil oli väga tihe päev! Kõigele uutele vidinatele lisaks sai tehtud kutsikatele ka Cambpelli kutsikatest, et saada rohkem aimu kes mis ja kuidas käitub. Testisime siis käitumist järgmistes olukordades: võõras inimene võõras keskonnas; järgnemine võõrale inimesele; selili panek/hoidmine; katsumine/silitamine; õhus hoidmine; mäng palliga; füüsiline tundlikus/ reaktsioon; hääle- ja heli tundlikus; võõrale esemele reageerimine.


Peatselt tulemused blogis :-)

pühapäev, 1. november 2009

6,5 nädalased

Ja lõpuks päike ja hõbehall muru........ Rohkem pilte / PICŚ

See poiss on minu südame jäägitult võitnud...Buddong mu iludus:-) Oo mis asi see on...........